Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Yokohama W. Drive W905

W.DRIVE V 905

 

A Yokohama gumiipari vállalat közel 100 éves múltra tekint vissza.

 

A Yokohama új mintázata a W.drive V905.

a W drive V905 15-22 colos méretekben kapható nagyteljesítményű autókra, SUV modellekre, kompakt modellekre lett fejlesztve, a csúcsmodellek sebességindexe 270km/óra.

 

Az abroncs fejlesztésénél a Yokohama különös hangsúlyt fektetett a havas utakon való biztonságos közlekedésre, fékút csökkentésére és az energiahatékonyságra.

 

Elődjéhez, a V902-höz képest nemcsak a teljesítménye javult, hanem a gumi egész megjelenésén változtattak. Különleges gondot fordítottak a gumikeverékre, mert a különleges összetevőknek köszönhetően úgy tudja megtartani a rugalmasságát, hogy a gördülési ellenállása nem romlik, ami annak köszönhető, hogy a mérnököknek sikerült egy olyan narancsolajat tartalmazó keveréket előállítaniuk, ami képes megtartani a rugalmasságát, a gördülési ellenállás

 

A 2D és 3D mikrolamellákkal kombinált, illetve egyéb műszaki megoldások biztosítják a biztonságos úttartást. A két lamellatípus kombinálása révén az abroncs kivételes teljesítményre képes havas jeges útfelületen. Úgy alakították ki a futófelületet, hogy az öntisztulási és a vízelvezetési képessége növekedjenés magabiztos maradjon nagy sebességnél is.

Megnövekedett az érintkezési felület, amely keskenyebb és hosszabb lett, valamint fokozódott a kapaszkodási képesség, ugyanakkor megőrzi a futófelület merevségét.

(2015.11.13.)


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.