Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Vredestein Wintrac Pro


Az Apollo Vredestein új téli gumiabroncsa a Wintrac Pro UPH


Egy újabb újdonsággal jelentkezett az Apollo Vredestein autógumi gyár. A gumiabroncsot a Kölnben megrendezett „The Tire” nemzetközi kiállításon mutatták be elősször, amely nagy érdeklődésre tett szert. A most kifejlesztett abroncsok a nagyobb méreten guruló autó tulajdonosoknak kedvez, így ezt a mintázatú autógumikat a gyártó csak 17” és feletti gépjárművekre gyártja. A korábban jó eredményeket elérő Vredestein Wintrac Extreme S mintázatott váltotta le a most kifejlesztett és már a téli teszteken is elismerést begyűjtött Wintrac Pro mintázat. Ezt a mintázatot már az előző évben kezdte el forgalmazni a gyártó, de igazi tapasztalatokat csak az azt következő évben lehet lemérni. A nemzetközi, független autógumikat tesztelő szaklapok szerint több méretben is előkelő helyen végzett a többi hasonló kategóriában lévő versenytársakkal szemben.

Sok méretben áll rendelkezésre és a sebességbesorolása Y, amely a legmagasabb sebességkategóriában, akár 300km/h is ideális. A WintracPro futófelülete megújult lamella és barázda kialakítással rendelkezik,így a legjobb kezelhetőséget biztosítja a havas útfelületeken.

A Wintrac Pro gumiabroncs jellemzői, hogy 15%-al nagyobb kezelhetőség az útfelületen, a nedves útfelületen 10% előny a fékezés terén, kanyarodáskor a maximális tapadást biztosítja az útfelületen, rövid a féktávolsága még a csúszós, nedves útfelületen is.

A Wintrac Xtreme S abroncs jellemzői is hasonló jó minősítéssel rendelkeznek, mert annak is kiváló a fékezésnél történő viselkedése a téli havas, csúszós utakon. Összefoglalva a Wintrac Pro gumiabroncs egy jobb összetételt kapott és ezáltal jobb az útfekvése, halkabb, jobb a vízelvezetése a mintázatának köszönhetően, mint a Wintrac Xtreme S abroncsnak.


2019.09.23.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.