Webáruház: nyári, téli, négyévszakos gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Új mintázat a Vredestein kínálatába

Új mintázattal bővült a Vredestein gumiabroncs mintázatának kínálata. . A gumiabroncsot a már megszokott más korábbi termékeknél jól bevált olasz tervezőiroda a Giugiaro tervezte. és a Vredestein Ultrac Satin nevet kapta. Egyenlőre a gyár a gumiabroncsot csak 16”-18” közötti autókra gyártja, de a tervekbe szerepel a méret választék bővitése 20” ig

Ezt a gumiabroncsot először a genfi autószalonon láthatták az érdeklődők amelyet új ez eddigi gumiabroncsra nem jellemző megoldásokkal tervezett a gyár. tervezésnél nagy figyelmet fordítottak a tervezők az abroncs geometriai tulajdonságaira. A gyár tervezőit komoly kihívás elé állította a, hogy a nedves úton való tapadás a s az alacsony gördülési elleállás érdekében a vállrész és a futófelület olyan stabilitást kapjon amely a korszerű nagy teljesítményű autók elvárást teljesítsék.  A  gyár terveiben szerepelt, hogy kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezzen a gumiabroncs nevet kapta .  A gyártó olyan vásárlói rétegnek szánja a terméket akik a sebesség mellet a gumiabroncs maximális tapadást várják el a terméktől .   A tapadását a  különleges, tapadásnövelő gyantának és a futófelületen elhelyezett, Z alakú bemélyedéseknek köszönheti, így  az új abroncs vizes felületeken is páratlan tapadást és irányíthatóságot biztosít  a vezető részére . Az aszimmetrikus mintázat jobb kormányozhatóságot és jobb irányíthatóságot mutat az elődjéhez képest.  A Vredestein gumigyár ezért ezt a terméket olyan felsőkategóriás autókhóz és terepjárókhoz gyártja ahol nagy szükség van a széles futófelület miatt a hirtelen irányváltoztatás miatt a legjobb tapadásra és ezáltal  irányíthatóságra, szem előtt tartva a  környezeti károsanyag kibocsátást úgy, hogy a gépkocsik teljesítménye ne változzon. Ezért eze a terméke a Vredestein gumigyárnak Zöld besorolással rendelkezik.

 

N Apollo Vredestein a Genfi Autószalon keretében mutatja be legújabb termékét, a nagy teljesítménnyel és hipermodern technológiai megoldásokkal felvértezett Vredestein Ultrac Satin abroncsot. A kifejezetten igényes vásárlók számára, felső kategóriás autókhoz és utcai terepjárókhoz készült abroncs az Apollo Tyres globális kutatási-fejlesztési központja által megalkotott fejlett technológiai megoldások, valamint az olasz Giugiaro tervezőiroda dizájnja alapján készült.

  16 és 18 hüvelyk közötti méretben, W és Y sebességkóddal kapható (az év második felében nagyobb méretek is bevezetésre fognak kerülni, 20 hüvelykkel bezárólag).

*A korábbi Ultrac Cento termékhez képest (méret: 245/40R18 Y), belső tesztek alapján mérve.

 Különlegesség: a Vredestein Ultrac Satin Hardwell változat!

 A közismert DJ Hardwellel való együttműködés és a „Rock the Road” kampány keretében egy exkluzív, limitált kiadás is készül a Vredestein Ultrac Satin abroncsból. A hamarosan meghallgatható „Run Wild” lesz a 225. szám, melyet Hardwell saját kiadója, a „Revealed Recordings” megjelentet. A dalhoz forgatott különleges videokliphez limitált kiadás dukál: a Vredestein Ultrac Satin Hardwell kiadásból kizárólag 225 darab fog készülni. Az abroncs oldalfala egyedi megjelenést kap, grafikus elemei között Hardwell logója, valamint egy hangszínszabályzó-görbe fog szerepelni. Ez a termék kizárólag a preferált Apollo Vredestein üzleti partnereknél lesz kapható 225/45 R17 Y méretben, így például Audi A3 vagy Mercedes-Benz CLA típusokra lehet majd felszerelni.

2018.03.06


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Point-s
  • Nagyker árak, nehéz nálunk
    olcsóbbat találni.
  • Megbízható webáruház.
  • Több mint 25 éves szakmai
    tapasztalattal állunk
    rendelkezésére.
  • Gyors és probléma mentes
    szállítás.
  • Garanciát vállalunk
    abroncsainkra.
  • Kátyugaranciás abroncsok
    széles választéka nalunk.
MPL