Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Új mintázat a Continentálnál

 A 2019 év sem kezdődhet úgy, hogy valamelyik gumiabroncs gyártó új mintázattal jöjjön ki. Barum –ot látta el új mintázattal (Barum Bravuris 5HM ) hiszen ez a gumiabroncs a Continental csoport tagjaként  az egyik sokak által már jól ismert márka. A Barum már jó formán a magyar lakosság nagy részében a Skoda gépjárművek elsőszereléseként lett ismert, hiszen az akkori gumiabroncs márka választék elég szolidnak volt mondható. Néhány szó a történelméről. 1948-ban a Barum márkanév, amely a Baťa, a Rubena Nachod és a Mitas nevek kezdőbetűiből jött létre. A márka gyártói tevékenységét a csehországi kisvárosban, Zlínben kezdte el.

Az 1966 évben a tulajdonos nagyobb gyár építésébe kezdett Otrokovicében. Itt már sokkal nagyobb gyártási kapacitást tudott a gyár elérni, hiszen a gépjárművek sokkal nagyobb számban terjedtek el europában. Később az 1970-es években a gyár már a Rally versenyeken futó gépjárművek egyik fő gumiabroncs beszállítójává vállt.

A 90-es évek elején a gyár privatizációja réven a Continental tulajdonába került Az 1996-s évben a termelés már elérte 6000 millió gumiabroncs gyártását évente.

A 2000- évek elején a gyár már ebben az üzemében is megkezdte a nagy sebességű gumiabroncsok gyártását a gépjárműgyártók már sok gépkocsit szereltek ígyen nagy sebességre képes gumiabroncsokkal. 2013-ban megjelent a termék palettán a Bravuris 3HM gumiabroncs is. A 2016 évben már a haszongépjármű gumiabroncs gyártás is megkezdődött emiatt a gyár további bővítésére volt szükség ekkor már a gyár dolgozóinak száma már elérte a 4800 főt.

A 2017 éven a gyár termelése az éves termelés a személygépjármű-abroncsoknál meghaladta a közel 21milliót, a kisteher vagy más szóval a haszongépjármű-abroncsoknál pedig megközelítette az 1 milliót, ezek a daraszámok az európai más gumiabroncs gyártókhoz képest is jelentősnek számítanak.

Mára a Barum név Europa szerte nagy népszerűségnek örvend emiatt más sok gépkocsi használó választja ezeket e gumiabroncsokat. A termékek a jó ár és a jó minőség ötvözetével rendelkeznek.

folyt. köv.

2019.02.21.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.