Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Színváltós szelepsapka

Minden autós,vagy motorkerékpár használó rém álma ha a kerekekben a keréknyomást ellenőrizni kell. Azoknál a gépkocsiknál ahol már a gyár beépített un nyomás ellenőrző rendszert TPMS ott ezt megteszi a gépjármű számítógépe.  Ez sok esetben körülményes feladat mivel hajlongással és akár a koszos szelepsapka tekergetésével jár. Jobb estben ezt a tankolás alkalmával a benzinkutas készségesen megteszi nekünk. Vagy a gumiszervizbe és az ott dolgozók ezt ott is készségesen leellenőrzik nekünk. Mert ezt minden közlekedő tudja, hogy a gumiabroncsokban a nyomást időnként ellenőrizni kell. Vagy ha hosszabb útra vagy akár nagyobb teherrel fogunk közlekedni ez még sokkal aktuálisabb lesz.

Ezt a feladatot és keréknyomás ellenőrzést megkönnyíti és az ezzel járó kellemetlenséget csökkenti egy RIGTPSI  nevű amerikai cég a találmánya. Ez a szerkezetet a szelepsapka helyére kell felcsavarni és ez figyeli a gumiköpenyben lévő nyomást. Ha a nyomás a gumiabroncsban eltér ezt két különböző színnel tudja a gépjármű vezetők tudtára adni. Ha a az előírt nyomásnál kisebb a nyomás akkor narancssárga ha magasabb akkor pedig sárga csík jelenik meg a szelepsapka nyakán. Persze ez csak akkor működik jól ha a kalibrált szelepsapkát használnak. Akik tehát a megfelelően beállított nyomásértéken szeretnének autózni a kalibrált változatot veszik meg. A gyár gondolt a kisteherautó használókra is hiszen az 1,9-3,5 bár nyomástartomány közötti szelepeket gyárt. Ezzel a termékkel az autósok nagy része remélhetőleg már sokkal nagyobb biztonságban közlekedik gépjárművével.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.