Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Odafigyelés gumiabroncsainkra


Sajnos a nyárnak és a jó meleg időnek vége és ismét a hidegebb és a rosszabb időjárásra és a megváltozott útviszonyokra kell számítanunk. A rosszabb időjárás miatt szükséges lesz a jobb mintázattal rendelkező gumiabroncsra az autónkon .Sokan a nyáron a szárazabb utakon a kopottabb és kisebb mintázatú gumiabroncsokkal vészelték át a nyarat .Megjegyzésként ezt azért nem igazán tették jól hiszen  a jó gumiabroncsokkal sokkal könnyebben meg tud állni a gépjármű. Azoknak az autósoknak akiknek a biztonság fontos azok mindig a jó mintázatú és fiatalabb gyártású gumiabroncsokkal közlekednek. Sok gépjármű cserélt gazdát a közel múltban és sok eladó az eladás előtt már nem cserélte le az abroncsait spórolás, hanyagság miatt, hogy ezt majd a következő tulajdonos biztosan megteszi majd, hát a tapasztalatok szerint ezeket a gépjármű használó csak a szakemberrel való következő találkozás alkalmával szembesül. Amikor egy kis idő van mindenki érdeke, hogy szánjon pár percet az abroncsai állapotának megtekintésére, akik ehhez nem értenek bármelyik gumiszerviz felkeresésével és az ott dolgozó szakemberek segítenek ebben bátran és bizalommal kérjünk segítséget  azoktól akik ebben a szakmában jártasak. Ha cserére van szükség a bizonyosan mindenkinek és a használatnak megfelelően a legjobb ajánlatot fogják adni . Hiszen nem csak egy hosszú út  vagy a műszaki vizsga előtt kell megnézni megnézetni  a gumikat.

Hiszen nem szabad elfelejteni ,hogy a jó gumi életet menthet hiszen négy tenyérnyi felületen autózunk és ez felület biztosítja a kapcsolatot a gépjármű és az út között.

2019.08.28.Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.