Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Michelin újdonság


A Michelin gumiabroncs gyár már az idén gondolt azokra a gépjármű tulajdonosokra is akik keveset autóznak és olcsóbb pénztárca barát gumiabroncsot szeretnének az autójukra . A gumiabroncsot az előző évben mutatták. Ettől az évtől már nagyon sok méretben kerül piacra ez a termék . A jó minőség mellett jó abroncs címke adatokkal rendelkezik . A kiváló öntisztító képesség mellett a vizes utakon és a havas ,latyakos utakon is jól tapad hiszen a minta árkokat a gyártó ezekre a követelményekre tervezte .A mintázatot úgy alakította ki a gyártó,hogy a téli rosszabb körülményekre is megfelelő kapaszkodó tulajdonságokkal rendelkezzen, de ne legyen nagyon zajos. Az Európában már az időjárás nagy mértékben átalakult így sok autós már kisseb költségű gumiabroncsot keres . A gyártó minden olyan tulajdonsággal készíti ezt a terméket amelyet már a Michelin abroncsok gyártásánál használt hiszen a CrossClimate gumiabroncsot már nagy sikerrel és jó tapasztalatokkal használják az autósok . A gumiabroncs európai gyártás hiszen a Michelin szerbiai gyárában készíti, európai használóknak szolid áron. A termék elérhetőségét és esetleges pótlását az gyár közelsége miatt könnyen megoldható, nem úgy mint esetleg valamilyen távol keleti termék esetében . Előfordul,hogy a szezon közepén már sok esetben nem elérhetők a termékek mert a gyártó nem tudja biztosítani a folyamatos ellátottságot a nagy távolság miatt .

Azok a vásárlók akik nem akarnak sokat költeni a gumiabroncs vásárláskor ,de mégis biztonságban akarnak autózni azoknak ajánlott ez a termék .A gumiabroncs amelynél biztonságban autózhat egész évben.

2019.08.23.Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.