Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Időpont foglaló


Időpont foglalás gyorsan és egyszerűen

Az időjárás és a naptár is figyelmeztet bennünket, hogy vége a jó időnek és lassan előkerülnek a vastagabb kabátok a melegebb cipők és a házakban is lassan be kell kapcsolni a fűtést. Ezért lassan a gépjárműveken is meg kell kezdeni a téli gumiabroncsok illetve akik keréktárcsákon tárolja annak a kerékcseréket.  Akik korán gondolkodnak azoknak még sikerül elkerülni a sorban állást és gyorsabban végez a gumiszervizekben. Most még azoknak az autósoknak akiknek muszáj  lecserélni az elöregedett elhasználódott gumikat sokkal több  idő van egyeztetni  és megbeszélni a  szerelőkkel és nagyobb választékból  válogatni és vásárolni. Azok az autósok akik még halogatják a vásárlást és a még nem gondolkodnak a cserében mivel, hogy még várható némi jobb idő és még a napi átlag hőmérséklet nem indokolja a gumiabroncs cserét azoknak nagyobb sorban állásra és hosszabb időpont foglalásra kapnak időpontot a gumiszervizekben. Sok műhely a napi nagy telefon forgalom lebonyolítása miatt már időpont foglaló rendszert használ. Az átállási időszakban nagyon sok olyan ügyfél van aki a telefonon kér időpontot az autójának gumicseréjét illetően . Sok esetben ilyenkor a műhely dolgozó kénytelen abba hagynia munkát és megnézni a naptárt a szabad helyek felajánlva az ügyfélnek. Ezeket a problémákat próbálja kiküszöbölni az online időpontfoglaló rendszer. Ez a rendszer egyszerűen és gyorsan működik okos telefonról és asztali gépről is egyaránt. Nem kell mást tennie csak okos telefonjára letöltenie az applikációt, regisztrálni és már foglalhatja is az Önnek legmegfelelőbb időpontot gyorsan és egyszerűen, elkerülheti az esetleges többszöri telefonálást, ami előfordulhat a szezon beköszöntével. Ezen rendszerrel az Önnek legmegfelelőbb időpontot tudja lefoglalni.

Az applikáció elérhetősége megtalálható a weboldalon a kapcsolat és azon belül időpontfoglalás, illetve a https://gumiszervizem.hu/booking/65 oldalon.

Általában ezeken az applikációkon nem csak gumiabroncs cserére, de defekt,vagy más egyéb a szervizben működő kiegészítő tevékenységre, illetve szolgáltatásra  is foglalhat időpontot. Érdemes kipróbálni és időt spórolhat meg.

 2019.10.03.

 Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.