Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Hány évig használható a gumiabroncs?

Az utóbbi időszakban egyre inkább megfigyelhető, hogy gumiabroncs vásárlásakor a vevők érdeklődnek az iránt, hogy a megvásárolni kívánt
autógumit melyik évben gyártották.

Minden autógumi oldalfalán található egy ún. DOT szám. A DOT szám utolsó négy számjegyéből kiolvasható a gumiabroncs gyártási ideje.DOT1307 ==> 2007.13.hét
13: gyártási hét
07: gyártási év
A gumiabroncs nem romlandó termék, amennyiben a gumikat helyesen tárolják állagában romlás nem mutatható ki. A gyártásukkor olyan adalékanyagokat kevernek a gumik alapanyagaihoz, amelyek védik az abroncsokat teljesítménycsökkenéstől. Ezek az adalékanyagok biztosítják azt, hogy az akár évekig tárolt gumiabroncs kiegyensúlyozott tulajdonsága megmaradjon. Egy öt évvel korábban gyártott gumiabroncs is újnak tekinthető.
A gyártók garanciavállalása a gumiabroncs megvásárlásának pillanatától lép életbe,nem pedig a gyártás dátumától.
Nincs törvényi előírás a gumiabroncsok élettartamával kapcsolatban. Szakértők véleménye szerint azonban állapottól függetlenül ne szereltessünk fel autónkra 10 évnél idősebb gumit, illetve, ha ilyen gumik vannak autónkon, azokat cseréltessük le.

Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.