Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Continental ContiSeal Technológia

Defekttömítés a ContiSeal™ technológiával

A ContiSeal™ abroncsok előnyei:

A ContiSeal™ mérsékli a futófelület sérülésének következményeit, ha azt egy tárgy átszúrja  és nem okoz 5 mm-nél nagyobb lyukat, mert ekkor a tömítőanyag szinte azonnal megakadályozza a levegő kiáramlását a keletkezett résen keresztül.

A normál gumiabroncsokéval megegyező biztonsági és vezetési tulajdonságok, ugyanis a ContiSeal™ technológia nem befolyásolja az abroncs teljesítményét.

Technikai jellemzők:

A Continental által kifejlesztett ContiSeal™ egy ragadós és viszkózus defekttömítő anyag, amely eltömíti a keletkezett lyukat az abroncs futófelületén és a vállrészén.  Ha a defektet okozó tárgyat eltávolítjuk az abroncsból, a ContiSeal™ réteg azonnal eltömíti a rést ezzel megakadályozza a levegő kiáramlását.

A ContiSeal™ technológiával ellátott gumiabroncsok oldalfalán egyértelmű jelölés utal arra, hogy az adott abroncs ilyen rendszerrel van ellátva. Ezek az abroncsok teljesen kompatibilisek azokkal a keréktárcsákkal, amelyek normál kereskedelmi forgalomban kaphatóak. Egy hagyományos abroncsnál bekövetkezett defekt esetén az abroncsok oldalfala összepréselődik a keréktárcsa és az út között. Ez igen veszélyes, mert a jármű irányíthatatlanná válik, viszont a ContiSeal™ technológiával ellátott abroncsok belseje egy defekttömítő anyaggal van ellátva, amely azonnal eltömíti a keletkezett lyukat, ha az átmérője nem haladja meg az 5mm-t. Nincs légnyomásveszély, így folytatható az út tovább.

2016.04.21.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.