Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Bridgestone 2015 nagy nyertese

A Bridgestone elnyerte a VW Csoport díját!

A Bridgestone részéről a díjat Franco Annunziato úr vette át, a Bridgestone Europe CEO és elnöke. „A Bridgestone igen nagy örömmel és büszkeséggel veszi át a Volkswagen Csoport Díját. Ez a Bridgestone különböző részlegeiben működő csapatmunka és erőfeszítés eredménye”, mondta.

A Bridgestone Corporation 2015-ben megkapta a VW Csoport Díját, amiben elismerik sikereiket, mint a legjobb beszállítóját. A díjat prof. Dr. Martin Winterkorn, a Volkswagen részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke és Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, a beszerzésért felelő igazgatótanács tagja mutatták be egy neves ünnepség keretében, Neuburg városban, Németországban, 2015. július 15-én.

A kecskeméti Főiskola napelemes autójához is Bridgestone gumikat használt az autó elkészítésénél. A főiskola GAMF karán tartott bemutatón elhangzottak szerint 2050-re az új autók 65 százaléka részben vagy teljesen elektromos hajtású lesz a világban mondta Kutasi Zoltán tanszéki mérnök aki tájékoztatása szerint a projekten 14 tagú csapat dolgozott.

Ez a fejlődés, valamint az Európai Unió környezetvédelmi vállalásai egyaránt szükségessé teszik Magyarország számára, hogy részese legyen alternatív gépjárműipari technológiák kikísérletezésének, megvalósításának. A napelemes autók világversenyén a járműnek Ausztráliát keresztülszelve, egy forró sivatagi országúton kell majd 3020 kilométert megtennie.

Magyarország egyik legfontosabb ilyen bázisa, ahol egyaránt rendelkezésre áll a szaktudás és a műszaki háttér olyan világszínvonalú újításokhoz, amilyen a MegaLux napelemes autó.

A Megalux négykerekű, Bridgestone gumiabroncsokon futó katamarán formájú futurisztikus jármű. Nagyrészt szénszál-kompozitból készült, mindössze 160 kilogramm tömegű, képes akár óránkénti 130 kilométeres sebességre is.

A Daimler úgy döntött, hogy a Mercedes-Benz GLC SUV második generációját annak 2015-ös piaci bevezetésekor Bridgestone gumiabroncsokkal szereli. A luxuskategóriás, középméretű SUV a Bridgestone Dueler H/P Sport (négy választható méretű) gumin gördül majd ki a gyárakból.

A bejelentés egy újabb sikeres megállapodást jelent a Bridgestone és a Daimler között. 2014-ben az új Mercedes-Benz GLA kompakt SUV-ra kerültek fel a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata Dueler H/P Sport abroncsai, míg a Mercedes-Benz C-osztályának minden tagja Bridgestone Turanza T001 túraabroncsokat, Bridgestone Potenza S001 sportabroncsokat és Bridgestone Blizzak téli gumit kapott.

Az új Mercedes-Benz GLC számára a Bridgestone négy méretben – 235/65 R17, 235/60 R18, 235/55 R19 és 255/45 R20 – szállít abroncsokat. A Dueler H/P Sport abroncsokat a Bridgestone kifejezetten a legújabb generációs SUV-k számára fejlesztette ki, egyszerre ötvözve a kiváló kezelhetőséget a magas utazási kényelemmel, a nagyfokú biztonsággal és a Bridgestone-ra jellemző tartóssággal.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.