Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Barum Polaris 3

A Barum márka azt vallja, hogy „Jó abroncsok, jó áron”!  

Az olcsóbb kategóriába tartozó abroncs magas futásteljesítménnyel és kiegyensúlyozott vezetési tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Bata cég 1924-ben kezdte meg működését a csehországi kisvárosban  Zlin-ben.  A cég kezdetben csak cipőgyártással foglalkozott, azonban 1931-ben már elkezdődött a kerékpár gumiabroncs gyártása is, és 1932-ben elkészült az első Bata márkájú személyautó gumiabroncs . 1946-ban kialakult a Barum márkanév a Bata, Rubena Nachod és Mitas nevekből.

Az autógumi gyártása ezt követően jelentősen megemelkedett. 1972-ben Otrokovicében kezdte meg a termelést az új gyár. Ezzel megalakul Csehország második legnagyobb vegyesvállalata Barum Continental spol s.r.o. néven. A Continental számtalan újítást és fejlesztést vezetett be a gyártási folyamatokba és az utóbbi évek széleskörű beruházásainak köszönhetően az otrokovicei üzem lett Európa egyik legkorszerűbb üzeme.

Ezután fejlesztette ki a Barum az alacsony profilú gumiabroncs vonalát. Ezek a gumiabroncsok teljesítik azt a két követelményt, hogy megőrizzék a termőföld állapotát, és ugyanakkor nagyobb sebességet tegyenek lehetővé kiépített úton közlekedve.

A tél közeledtével egy pár szót az egyik Continental által gyártott Barum Polaris 3 gumiról. Csökkentett gördülési ellenállás csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ennek elérése érdekében a Continental mérnökei további fejlesztéseket végeztek a Polaris 3 abroncson. A nagy lamella számmal rendelkező Barum Polaris 3 gumi, ezáltal jó a hóba és a latyakban és szárazon, mert jó öntisztító képességgel rendelkezik, ezért minden autó számára és minden útviszonyon a legjobb választás.

A Barum Polaris 3 kis és középkategóriás autókra fejlesztették ki, hogy mindenki számára elérhető és megfelelő biztonsággal autózható legyen Nagy kopásállósággal és megfelelő oldaltartással rendelkező gumiabroncs, amely ár, értékarányban mindenki pénztárcájának megfelelő választás. Nagy méretválasztékban megtalálható a kis kategóriájú személyautótól a nagy 4*4 terepjáróig.

Jó gumival mindenki eléri az úti célját.

(2015. szeptember 27.)


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.