Webáruház: nyári, téli, négyévszakos gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Az Apollo és a miskolci egyetem együttműködés

A hazánkba Gyöngyöshalászon beruházó és a közeljövőben megépülő 2017-ben átadásra kerülő gumigyár az Apollo Tires a gumigyártás szempontjából fontos megállapodást kötött a miskolci egyetemmel. A miskolci egyetem hagyományosan magas színvonalú járműipari és hozzá kapcsolódó képzéseit kívánja nemzetközi szakembereivel segíteni az Apollo Tyres. Fontosnak tartják az egyetemen képzett fiatalok tudásának nagy hasznát tudják venni az abroncs gyártás során. A későbbiek során tervek között szerepel egy  gumiipari szakmérnöki kar elindítása, ami a főiskolai és egyetemi végzettségű szakembereknek nyújt majd elhelyezkedési lehetőséget az abroncs gyártás piacán. Mint lehet tudni Magyarországon a most megépülő Apollo gumiabroncs gyár mellett már régóta működnek gumigyárak lásd a dunaújvárosi Hankokok, tatabányai Bridgestone, és a nyíregyházi Michelin.  Ezért is elengedhetetlen a megfelelő és jól képzett szakemberek alkalmazása. Fontos szempont a fiatalok elhelyezkedése szempontjából a megfelelő és keresett szak megválasztása a pályaválasztás során.  Fontosnak és a megállapodás alapját képező okok miatt, hogy a gumiabroncs gyártás és a gumiipar fejlődésével egyre nagyobb igény keletkezik az gumigyártáshoz kapcsolódó versenyképes szakemberképzésre Magyarországon és a világon egyaránt. A régió kiemelkedő réven az Apollo gumigyár tevékenyen részt kíván venni a megfelelő és jól képzett mérnök szakemberek oktatásában. Az egyetemen elsajátított elméleti tudást az elkészült gyárban, gyakorlatban a termelés közben tudják kamatoztatni. A gyár nem csak a gyakorlati helyet kívánja biztosítani, hanem az egyetemmel kötött megállapodás is lehetőséget ad arra, hogy az elméleti oktatásban és a tanszéki munkában is tevékenyen kivegye a részét. A jövőt a régióban képzett szakemberekben látják és ezeket kívánják alkalmazni kollégáiknak. A megnyitása után az évi több mint 5 millió személy és kis haszongépjármű valamint közel 700 ezer darabos busz és tehergépjármű abroncsok fognak előállítani a most készülő gyár termelésében. A beruházással több száz munkavállalónak biztosítanak majd megélhetést. Ezért is olyan fontos hogy a megfelelő és jól képzett szakemberek vegyenek rész a termelés megfelelő irányításában.

A közelmúltban az Apollo elnyerte az Év gumiabroncs gyártója és az Év munkáltatója 2014-ben pedig a Globalis fenntarthatóság díját. A 2014 évben a gumiabroncs gyár az ázsiai autóalkatrész –gyártó szektorban is a legjobb munkahely díjazottja lett. 

2016.02.21.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.