Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Áremelés a szezon elött

Arról már mindenki a médiából vagy egyéb oldalon értesült,hogy sajnos az euro és a dollár ára a forinthoz viszonyítva  nagy mértékben változott. Egy euróért  vagy a dollárért többet kell fizetni mint korábban. Az alapagyag árak a kőolaj, és más nyersagyagok világpiaci ára is a közelmúltban emelkedett és ez nagy mértékben befolyásolta  a gumiabroncsok árait.

Ennek tükrében a gumiabroncs gyártóknak a betervezett valuta árfolyamhoz képest és a nyersanyagok emelkedése miatt is árat kell módosítani a korábban kiadott árlistához képest. Az emelés mértéke a gyártók között eltérő, de az átlagos emelés 3-4%.A nagyobb méretekben, amiből azért ebben az időszakban nem fogy olyan sok ott nem lesz érezhető a változás. Ez az emelés nem tűnik olyan soknak, de sok autósnak azért ez az emelés a használt gumiabroncs méret és az alapár miatt azért sok lehet. Van olyan aki úgy könyveli el,hogy úgy is minden emelkedik benzin és még sok egyéb ez miért ne emelkedne és nem tulajdonit nagy jelentőséget ennek.

Az áremelések sorát az Apollo és a Goodyear gumiabroncs gyárak kezdték meg először. ŐK már a szeptember elsejével a megemelt listaárakkal kínálják gumiabroncsaikat. Az októberi hónapban már a Continental és a Bridgestone gumiabroncs gyárak is a megemelt árakon értékesítik a termékeiket. Nagy valószínűséggel sorra követik majd a többi gumiabroncs gyártók is. Azok a gumiabroncs forgalmazó kollégák akik a téli előrendelésben vásároltak gumiabroncsokat azok még a régi árakon tudják a szezon előtt értékesíteni a gumiabroncsokat.  A készletek fogyásával viszont kénytelenek a gumiabroncs gyártó emelését követni és a megemelni a gumiabroncsok eladási árait. A vásárlóknak tehát érdemes minél előbb megvenni a gumiabroncsokat, mert a készletek fogyása miatt és az új készletek beszerzése már az emelt áron lesz megoldható. Azoknak a vásárlóknak, akik gumiabroncs vásárlás előtt állnak és még az áremelés előtti áron szeretnék megvenni az autójukra a gumiabroncsokat a közeljövőben és még a szezon előtt érdemes szétnézni a kínálatot illetően. Azidő előre haladtával és az igények megnövekedésével a készletek nagy mértékben fogynak és aki nem gondolkozott előre annak már a megemelt áron kell megvenni a gumironcsokat.

A gumiabroncs forgalmazó kollégák még a szezon előtt akciós áron tudják a vásárlóknak kínálni a gumiabroncsokat. Azok a vásárlók akik időben gondolkodnak és nem várják meg a az idő rosszabbra fordulását  még akár nagyobb árkedvezményt is kapnak a vásárlásnál.

Tehát összegezve, aki hamarabb gondolkodik  az sokat spórolhat.

2019.09.11.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.