Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Apollo a labdarúgás támogatását is fontosnak

Az Apollo Tyres fontosnak tartja a labdarúgás támogatását. Az indiai székhelyű gumiabroncs gyár, az európai piacon való márka ismertség eléréséhez a labdarúgás támogatásával próbálja felhívni magára a figyelmet. Első lépésként a nagy múltú angol labdarúgó csapat a Manchester United –del kötött megállapodást. A támogatáson kívül egyéb konkrétumokat tartalmazott. A labdarúgás iránt elkötelezett, de hátrányos és elmaradott térségben élő gyermekek támogatását is segítené. A gumiabroncs gyár a gumi őrlemények újrahasznosításával épít ki pályákat a labdarúgó csapat pedig egy speciális edző programmal járul hozzá. A gumiabroncs felhasználók sem maradnak ki az előnyökből  hiszen élőben látni a Manchester United mérkőzéseit már az egy felejthetetlen élmény. Néhány magyar partner már élvezhette a gól gazdag mérkőzéseken a manchesteri csapat sikeres játékát.

A 2014/2015 idényben már feltűnő helyeken l láthatóak a világító Apollo gumiabroncsokat hirdető bannerek. Újabb tervekben szerepel, hogy a 2016 évi holland, német, spanyol, osztrák, lengyel, de akár még a hazai nagy érdeklődésre számon tartott mérkőzéseken is a stadionokban látható lesz az Apollo gumiabroncsokat ábrázoló logó. Nem érdektelen tégy az sem hogy, a ferencvárosi foci klub egy-egy meccsekre is kisorsolnak a partnerek között jegyeket így a VIP páholyból tekinthetik meg a legjobb mérkőzéseket. 


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.