Gumiabroncs webáruház, nyári gumi, téli gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

A Bridgestone Magyarország tavaszi promóciója

A Bridgestone Magyarország Kft. Tavaszi promóciója

A cég értékes ajándékokkal készült azok számára, akik 4 db Bridgestone nyári személy- vagy 4x4 abroncsot vásárol. Az Öné lehet az 550 db 5000, 10000 vagy 15000 Ft-os üzemanyagutalvány egyike, elegendő a 2015. március 16-ától április 30-áig tartó időszakban 1 szett nyári Bridgestone Potenza, Turanza, Ecopia vagy Dueler gumiabroncsot megvásárolni és a www.passion.bridgestone.hu oldalon regisztrálni, ill. a vásárlást igazoló bizonylatot feltölteni.

Valamint a Promóciót követően az érvényes regisztrációt benyújtó Vásárlók egy sorsoláson vesznek részt, ahol 3 db prémium kerékpár kerül kisorsolásra.

Ajándékok listája:

·        Bluetooth selfie bot. Négy darab 15" vagy annál kisebb átmérőjű Bridgestone nyári személy- vagy 4x4 abroncs vásárlása esetén.

·        Okosóra pedométer. Négy darab 16" vagy 17" átmérőjű Bridgestone nyári személy- vagy 4x4 abroncs vásárlása esetén.

·         

·        Akciókamera vízhatlan tokban. Négy darab 18" vagy annál nagyobb átmérőjű Bridgestone nyári személy- vagy 4x4 abroncs vásárlása esetén.

·         

·         

Valamint a Promóciót követően az érvényes regisztrációt benyújtó Vásárlók egy sorsoláson vesznek részt, ahol 3 db prémium kerékpár kerül kisorsolásra

A promóció részletes játékszabályzata megtalálható a weboldalon a

             http://www.passion.bridgestone.hu/files/promocio_2015.pdf 

2016.04.21.


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Point-s
 • Nagyker árak, nehéz nálunk
  olcsóbbat találni.
 • Megbízható webáruház.
 • Több mint 25 éves szakmai
  tapasztalattal állunk
  rendelkezésére.
 • Gyors és probléma mentes
  szállítás.
 • Garanciát vállalunk
  abroncsainkra.
 • Kátyugaranciás abroncsok
  széles választéka nalunk.