Webáruház: nyári, téli, négyévszakos gumi a webshopban

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
fb kosar Kosár: 0 tétel

Autogumi keresés méret alapján:

pl: nyárigumi - Michelin - 245/55/R16
Gumiabroncs keresés menete: A megfelelő autógumi kiválasztásához, adja meg először gépjárműve típusát, válassza ki milyen évszaknak megfelelő gumiabroncsot keres, szűkíthet az abroncs gyártójára és válassza ki kívánt szélességű, magasságú, és átmérőjű autógumit. A webáruházban a legtöbb nyárigumi és téligumi megtalálható.

Újabb elismerés a Bridgestone T001 mintázatán

Újabb elismerés a Bridgestone gumiabroncsoknak. A Bridgestone Tutanza T001 mintázata elnyerte a német ADAC gumitesztjén a „nagyon ajánlott” minősítést. AZ ADAC a legnagyobb európai autóklub és 18 millió olvasóval büszkélkedhet.  A Bridgestone a világvezető abroncs-és gumigyártója büszkén jelentheti be az ADAC nyári gumiabroncsainak tesztjén elért jó eredményét a vezető túraabroncsának fokozott biztonságát, nagy teljesítményen elért megbízhatóságát a T001 mintázat.  A teszteken két méretet vizsgáltak. A 33 prémium gumiabroncs között érte el a jó elismerést a Bridgestone T001 nyári gumiabroncs. A vizsgált gumi méretek között a 205/55R16 91V (C-A 69 dB.) méretben nyerte el a jó eredményt. A vizsgálatokat különféle időjárási és útviszonyok között nézték. A kiváló vízen való fékezési tulajdonságok a nagy sebesség esetén való jó úttartási tényezők és dinamikus kezelhetőség pontos irányíthatóságban bizonyult jónak a nedves és a száraz útfelületen egyaránt. Az ADAC tesztjén a T001 gumiabroncsot nagy kiegyensúlyozottság jellemezte, ami a száraz és nedves felületen való jó teljesítményre irányult.

A Bridgestone T001 mintázatú gumiabroncsa elnyerte még egy másik független autósmagazin az Autozeitung elismerését is. Itt egy Audi A3 1,8 TFSI volt a teszt gépjármű 225/40R18 Bridgestone T001 mintázatú gumiabronccsal szerelten. A 13 másik gyártóval együtt tesztelt gumik közül nyerte el a „nagyon ajánlott” minősítést. Ez a magazin teljes körűen teszteli a gumiabroncsokat és minden út-és időjárási viszony között, vizsgálja azokat. A nedves viszonyok között ez a méretű gumiabroncs a rendkívül biztonságos és nagy vonóerővel rendelkező minősítést érte el. A száraz útviszonyok között a gyors és biztonságos pontos kormányozhatóság és alacsony gördülési ellenállás jellemzi. A magazin összességében ítélte jónak a Bridgestone T001 gumiabroncsát. A Bridgestone vezetői a teszten elért eredmények után sikernek értékelték a sorozatos kutatási és fejlesztési eredmények alapján.

A tavalyi téli gumiabroncs teszten, amelyen a Bridgestone LM001 mintázattal értek el úgyszintén a „nagyon ajánlott” minősítést izgatottan várták, hogy a T001 mintázatú túraabroncs is jól szerepeljen a teszteken. A Bridgestone mérnökei az a gumiabroncsok tervezésekor mindig szem előtt tarják a biztonságot, a kényelmet és eredményességet hogy hosszú időn keresztül tudják azokat használni. 


Vissza a hírekre

Kérdése van, hívjon minket

+36 36/414-805
booking

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Point-s
  • Nagyker árak, nehéz nálunk
    olcsóbbat találni.
  • Megbízható webáruház.
  • Több mint 25 éves szakmai
    tapasztalattal állunk
    rendelkezésére.
  • Gyors és probléma mentes
    szállítás.
  • Garanciát vállalunk
    abroncsainkra.
  • Kátyugaranciás abroncsok
    széles választéka nalunk.
MPL